آیا در مورد برند شخصی چیزی شنیده اید؟ بسیاری از دوستان و افرادی که با من در ارتباط هستند از من در مورد اینکه اصولا برندسازی شخصی چیست سوالات زیادی می پرسند. در این مقاله علاوه بر معرفی برندسازی شخصی می خواهم توضیح دهم که چطور یک فرد می تواند به موفقیت های فردی و سپس ساخت یک برند شخصی خوب دست یابد.
اجازه دهید تا رسیدن به یک برند شخصی را به دو فاز تقسیم کنم، فاز اول رسیدن به موفقیت های فردی و توسعه مهارتها و فاز دوم معرفی مهارتها و ایجاد برند شخصی بر اساس ذهنیت سازی و برجسته کردن مهارتهای خاص.
فاز اول : چطور فرد موفقی باشم ؟
باید بدانید که موفق بودن هم ترجمه های متفاوت و برداشت های متفاوتی دارد و هم عوامل زیادی در آنها دخیل است. عوامل درونی و عوامل بیرونی، اما به هر حال باید از یک جایی شروع کرد و هر تحولی اصولا باید ابتدا از درون و از خود فرد آغاز شود لذا در اینجا تمرکز ما بر روی عوامل درونی خواهد بود.
- به اهداف خود متعهد باشید. یکی از مواردی که در بسیاری از افراد فراموش می شود تعهد به اهداف است. اصولا بسیاری از ما دچار کمبود هدف یا نداشتن هدف نیستیم. خیلی از ما میخواهیم به جاهایی برسیم که اغلب دست یافتنی، قابل اندازه گیری و قابل برنامه ریزی است و اینها به تنهایی میتواند کلید واژه های یک هدف خوب باشد اما اکثرا تعهد درست و پیگیرانه ای نسبت به اهداف خود نداریم و با کوچک ترین ناملایمت از اهداف خود دست می کشیم.
- بر روی بهبود و ارتقا تمرکز کنید و نه صرفا نتایج. یادمان باشد باید روی تغییر تمرکز کنیم نه نتیجه. اگر برای رسیدن به هدفی حتی یک قدم به جلو برداشته اید این بسیار عالی و خوب است و باید خود را تحسین کنید و اگر با شکستی مواجه شده اید مهارتها و توانمندیهای خود را برای مقابله با شرایط مشابه افزایش دهید.
- عاشقانه تلاش کنید. اگر عاشق کار و هدفی نباشید هرگز به موفقیت های بزرگی دست پیدا نخواهید کرد. بنابراین ابتدا هدفی انتخاب کنید که عاشقش باشید و سپس کل مسیر را با عشق و علاقه دنبال کنید. اگر واقعا کارتان به شما انگیزه و عشق نمی دهد همین امروز آنرا ترک کنید.
- هر روز یک قدم به جلو بردارید و حتی افکار خود را توسعه دهید. شما هر روز باید آرزوهای بزرگتری در سر داشته باشید و مرتبا فکر و ذهن خود را تقویت کنید افکار منفی را کنار بگذارید و اگر مشکلاتی هم دارید باید به این باور برسید که برای رسیدن به اهداف بزرگ باید مشکلات بزرگ را پشت سر بگذارید. هیچ چیز آسانی لذت بخش و بزرگ نخواهد بود.
- قدرت تخیل خود را تقویت کنید. هر چیزی که در تصور شما بگنجد دستیافتنی است. فقط باید به خاطر بسپارید که برای دستیابی به آرزو ها و تخیلات دو راه دارید. یکی اینکه بخوابید و رویای دلخواه خود را در خواب ببینید و دوم اینکه برای رسیدن به رویای خود روش های عملی ترسیم کرده و برای آن تلاش کنید و اصلا مهم نیست که چند نفر به شما می گویند که این رویا ها دست یافتنی نیستند.
- از منطقه امن خود خارج شوید. بسیاری از ناکامی ها، روزمرگی ها و عدم دستیابی به موفقیت های بزرگ به علت ترس ما از مواجهه به مشکلات است. خیلی از ما از اینکه از محدوده امن خود خارج شویم و خود را به دردسر بیاندازیم واهمه داریم. این یعنی ماندن در شرایط قبلی، چیزی که برای دستیابی به موفقیت های بزرگ یک بازدارنده بزرگ به حساب می آید.
- روشهای جدیدی را خارج از محدودیت ها و قواعد رایج امتحان کنید. آنچه ما را محدود می کند وابستگی و پایبندی به قواعد شخصی و یا عرفی است که اصولا نیازی به رعایت کردن آنها نیست. اگر می خواهید به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنید و نتایج متفاوتی کسب کنید اولا باید کارهایی را انجام دهید که تا کنون انجام نداده اید و دوم روشهایی را به کار گیرید که دیگران نیز امتحان نکرده اند.
- به دیگران وابسته نباشید. شما زمانی موفق خواهید شد که بدانید باید فقط و فقط به خودتان وابسته باشید.
- برنامه ای برای خود تدوین کنید و بدانید در چه زمانی چطور باید عمل کنید. برنامه ریزی برای اهداف کوتاه مدت و بلند مدت و در بسیاری از مواقع مکتوب کردن این اهداف و برنامه ها کمک بزرگی برای شما خواهد بود.
- خود را از فرسودگی دور نگه دارید. شما یک ماشین نیستید و زمان محدودی را برای زندگی کردن در اختیار دارید. کارهایی که دوست دارید و به شما انگیزه میدهد را فراموش نکنید به قولی شما برای پرداخت قیض ها و بعد مردن خلق نشده اید.
فاز ۲ : برای تبدیل شدن به برند چه کارهایی باید انجام دهم؟
- مشخص کنید مایلید دیگران شما را با چه خصوصیتی بارزی بشناسند. این خصوصیت بارز همان برند شما خواهد بود، چیزی که زمانی که در جمعی حضور ندارید و نام شما ذکر می گردد به ذهن افراد خطور می کند. زمانی که آن خصوصیت و برند را شناختید باید برنامه ای برای رسیدن به آن ترسیم و اجرا کنید.
- سعی کنید در زمینه ای که می خواهید تبدیل به برند شوید مهارتهای فوق العاده کسب کنید. در بسیاری از رشته ها و مشاغل فقط چند نفر اول شناخته می شوند و عمدتا مردم نامی از دیگران نخواهند برد.
- در مورد رفتار و چیزهایی که از شما منتشر می شود دقت کنید. در هر جمعی و یا حتی در شبکه های اجتماعی برنامه ای برای طولانی مدت داشته باشید و ببینید آیا سخن، رفتار، مقاله و یا عکسی که از شما منتشر می شود در آینده شما تاثیر مثبت یا منفی دارد؟
- با افرادی که در حوزه کاری شما بهترین هستند در ارتباط باشید. به خاطر داشته باشید شما میانگین چند نفری هستید که همیشه با آنها در ارتباطید. لذا همیشه سعی کنید با افرادی ارتباط برقرار کنید که از شما بهتر هستند و یا اینکه در زمینه ای که شما مایل به تبدیل شدن به برند هستید آنها برند معتبری هستند.
- اصول ارتباطات را بیاموزید. تبدیل شدن به یک برند نیاز به ارتباطات اول موثر و دوم گسترده دارد. لذا یادبگیرید که چطور این ارتباطات را ایجاد و تقویت کنید.
- از امکانات روز استفاده کنید. وب سایت شخصی خود را بسازید. در مجلات و نشریات مرتبط با کارتان مقاله بنویسید. در همایش ها و دوره های مرتبط با کارتان شرکت کنید و شبکه خود را گسترش دهید
- متعهد به بهترین بودن باشید. به خاطر داشته باشید که خوب دشمن شماره یک عالیست.
اگر موارد فوق را رعایت کنید به مرور زمان برند شخصی شما شکل خواهد گرفت.
وحید زارعی اسفند ۹۵
۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه
بسیارعالی موفق باشید.موارد ۳ و۵ عالی بودند
سپاس از حسن توجه شما